Flyet hjem fra Paris er kansellert.

Heihoo..
I dag skulle egentlig vi hjem fra Paris.. Men kl 1015 i dag, fikk jeg sms på mobilen om at flyet vårt som skulle gått 2035..

"We regret to inform that flight ****** Paris-Oslo
 26feb is cancelled due to a strike in Paris...."

Først fikk jeg helt hetta, jeg skal faktisk jobbe lørdag, søndag og mandag.. Og Kjetil skulle egentlig på Ne-Yo konsert i morgen i Oslo.. Etter å ha ringt Norwegian, hvor vi ventet på svar i 45 minutter (à 4.75 kr minuttet. REGN UT) fikk vi booket nytt fly hjem,  PÅ MANDAG! Flyet i morgen var helt fult, og de kunne heller ikke garantere at det ikke ble kansellert.. Søndag var og fult, så vi måtte ta mandag.. Jeg håper for guds skyld at franskmenna har begynt å jobbe igjen da, fordi jeg begynner igjen på skolen mandag, og Kjetil skal på jobb..

Hotellet vi var på var helt fult nå, så vi ble sendt på et annet hotell, som da er samme hotellkjede som det vi var på.. 
Det eneste de hadde ledig var Superior Room til 209 EURO natta!!! Gang det med 8 !! Ca 1672 kroner natta.. 
Men etter 2.5 time i telefon, prating med resepsjonisten og flying opp og ned hele tiden var vi lei. Vi tok dette og jeg håper virkelig Norwegian betaler oss litt tilbake.. Fordi dette hadde ingen av oss tid til.. Vi har lest igjennom rettighetene til Norwegian, og det står det at vi skal ha rett til dekket hotell og mat det ekstra vi må være her..

Noen som har vært borti dette? Eller vet noe mer om vi har krav på dekket hotell??

Så nå håper jeg alt ordner seg og at vi får noen fine ekstra dager her.. 

I dag skal vi bare slappe av, jeg har pakka ut tinga våres så nå skal jeg ta meg en dusj.

Blogges!

S&K.

2 kommentarer

Agnes Heda

29.des.2010 kl.22:58

fint at du skriver om dette - det er bra at norwegians dårlige service blir dokumentert!

Men - det heter ikke fult (=stygt på svensk), men fullt. Koppen er full, huset er fullt!

Mvh Agnes
Agnes Heda: jaja, flottflott. men HAHA.. hvordan gidder du å rettskrive meg? Når ting går fort, kan man fort glemme en bokstav, eller legge til en bokstav. bagatell!

Skriv en ny kommentar

Stine. GODSET NORGESMESTERE 2010!

Stine. GODSET NORGESMESTERE 2010!

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits