Slakk dag. Still in Paris.

Hallo...

Whææ, orka ikke skrive noe i går. I går dro vi ut for å kikke litt.. Jeg hadde et STORT håp om å finne noe å shoppe..
Men dengang ei.. Jeg fant en tynn cardigan og et skjerf, bag og toalettmappe.. Somebody kill me..
Jeg er så jææævlig skuffa over shoppinga her.. Men som jeg har skrevet før, det er jo like dyrt som å shoppe i Norge, så egentlig drar man jo hit for å shoppe de dyre merkene :-) Hvis jeg hadde vært mye flinkere til å spare før jeg dro, noe jeg ikke var så hadde vel jeg hatt et par LV, Burberry og Prada poser og.. :-) Men det er min egen skyld jeg ikke har klart å spare.
Men altså i går gikk vi, vi gikk MYE.. Vi gikk og gikk og gikk.. Drit deilig.. For ble liksom ikke sliten.. Det var bare å gå og gå og gå.. Først gikk vi fra der vi er nå, Ecole militaire til Eiffel tårnet, til Concorde, til Louvre, et par runder rundt operaen, og generelt tusen og førti ganger rundt alle de gatene fordi jeg skulle finne Lacoste butikken jeg så når vi var på sightseeing på onsdag. Det var sikkert 20 gater å velge mellom rundt operaen, så vi gikk ALLE sammen, sikkert noen flere ganger og. Den SISTE gata vi prøvde og vi gadd å prøve fant vi den :-D ENDELIG! Når vi kom til døra, jo da stod det at det ÅPNA 3 mars.. Jeg trodde jeg skulle begynne å grine... 

Her er elva Seinen bak oss :-D
Jah, BTW.. Vanskelig å huske på alt.. Før vi var ved operaen og alle shoppinggatene var vi på Louvre, de er verdens største museum.. Altså der, henger MONA LISA! Vi kjøpte en billett, stakk for å se på Mona Lisa, satt oss ned å så på et random Maleri og stakk ut igjen! 

SE SÅ LITE BILDET ER! Jeg  har alltid trodd det var stort.. Stakkars Mona, hun er nedglodd.

Her har vi Louvre, verdens største museum.

Da stakk vi derfra og tok en Metro til Chatlet og det senteret vi har vært på flere ganger.. Jeg fikk "overtalt" Kjetil til å bli med, jeg skjønner at det er dritt kjedelig for han å være med meg i tusen butikker.. Men han viste hvor skuffa og lei meg jeg var siden jeg ikke hadde shoppa noe nesten, så han ble med :-) Dessuten trengte han boksere og sokker..
Så der fikk jeg kjøpt meg skjerf, cardigan, sokker, en til lacoste toalettmappe og en drit kul lacoste treningsbag! :-D
HAPPY, men jeg skulle gjerne hatt noe klær!!!!
Når vi var ferdige der dro vi hjem, jeg stakk i butikken og bestilte meg roomservice på kvelden.. PS: IKKE bestill sjokoladekake i Paris.. Det er ikke sånn som vi er vant til med mel, men sånn delfia fett. Skikkelig feit, mektig kake.

Kyllingsandwichen var god da! 

Men HEY, nå må vi stikke.. Jeg er skrubbsulten.. Skal på HARD ROCK <3 <3 Har ikke spist i dag :o Dette blei et fort, dårlig, surrette innlegg.. SORRY.. Har skrevet fort fordi Kjetil venter på meg.. Dette er hva jeg vil kalle et gåte innlegg... Gidder ikke lese mellom..

S.

2 kommentarer

dthituvy

28.02.2010 kl.18:10

så koselig :D

Aina Regina

28.02.2010 kl.19:39

Ofte slik at når man forventer å finne noe eller har lyst å kjøpe noe, så finne rman ingen ting :P

Skriv en ny kommentar

Stine. Im back

Stine. Im back

22, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits