ULLEVAAL, SOL OG MASSASJE.

VI ER I SEMIFINALEN!

Jeg kan virkelig ikke tro det! Strømsgodset er i semifinalen i Norgescupen 2010! 

21 eller 22 september skal semikampen spilles, og om vi vinner den.... Ikke at jeg tørr å tenke på at vi vinner enda. Men da er vi i finalen! 6 ganger har Godset vært i semifinalen og 6 ganger har de vært i finalen. Ikke så vanskelig å regne ut at vi aldri har tapt en semifinale før. Men en gang må alltid være den første. 

I går spilte vi kvartfinalen mot Ranheim på DnB-nor Arena i Ranheim.(Trondheim). 
Etter drøye 4 min tok Ranheim 1-0 ledelsen. Jeg VISSTE det ville skje. Jeg undervurderte ikke Ranheim ett sekund, men jeg håpet på det beste. Når jeg så starten på kampen var det INGENTING som minte meg om at Godset faktisk ER ett eliteserielag! Jeg satt å vurderte om dette var noe som hørte til Adeccoligaen. Men jeg syntes faktisk ikke Godset fortjente å være der engang. Konklusjonen min på nivået dems i denne kampen minte meg mer om kjærringfotball. Kjedelig og dårlig! Kjærringer burde ikke spille fotball på "høyt" nivå. 
Godset starta ikke å spille til en SEMIFINALE før det hadde gått mange minutter. Når de først begynte å spille var det Adecco-nivå. 
I det 44. minuttet, rett før pause var da det skjedde. Keita utlignet til 1-1. Og det var så sinnsykt deilig at jeg kan ikke beskrive det. 
3 minutter senere gikk lagene til pause. Jeg håper Deila ga dem ei ordentlig skyllebøtte!

2 omgang startet og det var IGJEN Ranheim som startet fra. Godsetspillerne var forberedt på det og kom seg fort inn i kampen. Nå var det nesten noe som lignet ett eliteserielag. I det 73.minutt smeller det. Det kommet ett innlegg foran mål og Nordkvelle setter ballen i mål med hodet. Vi leder 2-1, og er ett skritt nærmere semifinale. 
Det siste kvarteret av 2.omgang var nervepirrende!  Godset styrte kampen, Ranheim var slitne. Men allikevel fikk vi ikke satt ballen i mål etter mange sjanser. Mye egoprestasjoner fra flere spillere. 2 mot 1 situasjoner, ikke gidde å sentre ballen osv osv. Men hva gjør vel det? Hva gjør vel det når dommeren blåste i fløyta etter 90min + tillegg, vi hadde vunnet 2-1 OG er videre til SEMIFINALEN!

ULLEVAAL, SOL OG MASSASJE - ULLEVAAL, SOL OG MASSASJE.
ULLEVAAL, SOL OG MASSASjE - DET ER DET VI GUTTA VIL HA!

AMEN OG HALLELUJAH!


Takk Nordkvelle!

Semifinalene trekkes i kveld i pausen i kvartfinaleoppgjøret mellom Odd Grenland - Viking. 
De 2 første lagene som blir trukket opp av hatten i kveld får hjemmekamp. Og jeg BER om at vi får hjemmekamp!Én kommentar

Lars

15.aug.2010 kl.15:24

Hei,

Kunne du tenke deg å skrive en artikkel om dette på Folkenytt? Visst du skriver en innholdsrik og grei artikkel kan du også sette inn en link til bloggen din. Vi har ganske mange lesere og trenger flere skribenter.

Klikk på profilbilde til høyre, eller www.folkenytt.no

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal jente fra Drammen, blogger om det som faller meg inn. Interessant og uinteressant. Prøver å komme med tips og ideer, når jeg har noe bra. søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits