SEMIFINALENE KLARE!

I dag, i pausen av kvartfinalen Odd Grenland - Viking var det trekning av semifinalene i cupen. 

Godset møter altså Odd Grenland i semifinalen, siden de vant 2-1 over Viking i dag! Faen.  Det var ikke akkurat det jeg håpet på. 
Jeg har så lite lyst å se det stygge trynet til Dag Eilev Fagermo og den stygge Peter Kovacs. Jeg klikker av all filmingenhans! Han spiller alltid som en drittsekk mot Godset. (Han har spilt i Godset før). Han legger seg ned som han skulle vært en jævla flue. Han er 2 meter høy og veier 100 kilo. Kom faen ikke å si at han faller ved at en spiller på 180cm og veier 70 kilo kommer så vidt borti han. Men JODA, Peter Kovacs klarer vist det! Og han får alltid frispark og straffer.
DIN JÆVLA FILMER! Du spiller fotball, du er ikke en skuespiller. 

2 meter søppel.

Den andre semifinalen er det Follo som møter Rosenborg. Er ganske sikker på det er en lett RBK seier. Men man skal aldri si aldri. Det slutter aldri å være cupbomber :) 
Uansett, om RBK vinner og Godset vinner. WOW. Da blir det reprise fra cupfinalen 1991! Da vi vant, og ble norgesmestere. Det er 19 år siden vi vant cupen. Neste år på lista blir 2010. *Dagdrømmer*

Semifinalene blir spilt 22 og 23 september. Så da er det bare å glede seg!
 
Fantastisk film.


Anyway, ULLEVAAL, HER KOMMER VI <3


Her er meg! Fra cupfinalen'91, 1.5 år gammel.
Pappa hadde vel kledd meg ut før han skulle på Ullevaal! 

Én kommentar

Helena Westergren

16.aug.2010 kl.01:26

takler ikke trynet til kovacs!!!

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal jente fra Drammen, blogger om det som faller meg inn. Interessant og uinteressant. Prøver å komme med tips og ideer, når jeg har noe bra. søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits