HUN NYE PÅ TOPPLISTA!

"De lo av meg, DET kaller jeg respektløst, DET gjør man bare ikke altså, DET var skikkelig..... respektløst. Asså, det hadde vært mer naturlig hvis jeg hadde ledd av dem, hvis dem hadde falt. Fordi... Sånn er det bare. De unge ler av de gamle. Ferdig med det, ikke motsatt vei, DET passer seg ikke. men uansett, dere skulle sett dem, dem så ut som to fugleskremsler. Asså, dem kan faktisk freshe seg opp litt, det koster dem ingenting. Eller kanskje litt, men, ja. Asså. *Klå på håret sitt* Asså Hallo. Asså, de så ut som to fugleskremsler som stod mitt i veien å skremte alle barna som kom fra skolen. Det var jo folk som gikk over veien og gikk en helt annen vei. Så, men uansett, gamle fresh dere opp, okei? Men uansett, jeg hadde aldri ledd av dem, hvis dem hadde falt, asså. Eller jo, det hadde jeg. Men det var SÅ ikke poenget mitt. Poenget mitt var at dem alle burde få mer respekt for oss unge. Hm, Ja. m-m. men uansett."

Uansett: 4.
Asså: 6.
DET: 4.

Kan noen svare meg på noe:

Er denne jenta seriøs? 
...eller er dette skuespill? 

Okei, jeg pleier egentlig ikke henge meg opp så mye i andre dumme bloggere, og særlig gidder jeg ikke på lage ett helt innlegg om de.
Men denne Nathalie, seriøst? Hun sitter å videoblogger og snakker DRITT om eldre mennesker, mennesker som kunne vært hennes egen bestemor/oldemor. Mennesker som er en av våre forfedre. Hun skal ikke snakke om å være respektløs, fordi det hun sitter å slenger på den videobloggen er respektløst! 
Hvor gammel er henne egentlig?
Er det virkelig rart at det blir mørkt siden det var lyst i sted? Du vet at jorda går rundt eller? Og om du hadde kikka ut av vinduet hadde du sett det var ganske lyst :) 
Jeg blir UTROLIG flau på dine vegne Nik. 
Du sitter på videobloggen din å sier at folk ikke trenger å komme med masse spydige kommentarer fordi du ikke tar deg nær av det. Det er liksom poengløst å slenge spydige kommentarer. Ja det er kanskje poengløst å slenge dritt om andre bloggere. 
Så derfor skal folk vite at dette innlegget ikke er spydig eller slemt, jeg bare lurte på om dette er seriøst?! 
Jeg skal komme med en liten oppfordring, fordi du blir nemlig gjort narr av i hele Norge nå, og at du ikke tar det til deg er en ting, men du skjønner jo det virkelig ikke heller. Du skjønner ikke at du sitter å gjør narr av deg selv. Men jeg regner ikke med du er mer enn 12-13 år? Snakk heller om noe fornuftig og spennende, som folk finner interessant å høre på, ikke sleng dritt om eldre mennesker. Du har jo en utrolig dobbeltmoral. Hvis du vet hva det er? Ellers kan du sjekke det på wikipedia.org. Du sier i den første videobloggen din at det er POENGLØST og komme med spydige kommentarer. Du ber heller de om å finne seg en hobby eller noe. Så bruker du en HEL videoblogg til å slenge dritt om 2 eldre damer. Gratulerer så mye Nathalie, du klarte akkurat å motsi deg selv til de grader. 

Tror du familien din syns dette er noe?
Hva med å søke jobb når du blir voksen?

Hadde jeg vært feks søstern din hadde jeg vært så utrolig pinlig berørt. 
Du burde skjerpe deg før du møter så mye motstand at det kan knekke deg. Internettmobbing er faktisk ikke til å spøke med, du sier du ikke tar deg nær av det. Men hvordan kan du vite det, hvordan kan du vite hvor mye du tåler av dette når du er helt fersk? Fortsett slik i 6 måneder til, få en haug av ekle kommentarer og se hvordan du føler deg da. En som er så ung som deg kan faktisk ikke vite så mye, og det er grenser på hva du tåler. Ingen er immune mot mobbing. Man kan si at man ikke bryr seg, men det er bare tull etter en viss tid og xxx-antall kommentarer. Man kan kanskje tåle litt, ett par kommentarer. Men når det begynner å bli hundrede og kanskje tusener av stygge, slemme, ekle og frekke kommentarer. Hva da? 
Internettmobbing har faktisk og kan ta liv. 

Så skjerp innstillingene dine, blogg om noe spennende og fornuftig. 
Det er vel mye kulere å gjøre seg fortjent til topplista, enn å være på topplista for at folk sitter å ler av deg? :)
22 kommentarer

maritfornes

10.sep.2010 kl.17:25

jeg har spekulert på det samme håper hun tuller !

saraelna

10.sep.2010 kl.17:28

enig
er sååå enig, herregud.. er er så flau , skjønner ikke at det er mulig..

Christina

10.sep.2010 kl.17:29

Bra skrevet! Helt enig! ")

Rose Mari

10.sep.2010 kl.17:32

Hm, har ikke lagt merke til henne før. Topplista er ikke det første jeg sjekker når jeg entrer blogg.no akkurat. Men for en oppførsel da! Hun må jo tulle, det går ikke an å mene slike ting...?

lisa wigum

10.sep.2010 kl.17:36

Jeg lurer på det samme! dette er nok ikke pent sagt av meg, men jeg håper ærlig talt at denne jenta er veldig god på rollespill, og at den personen hun gir seg ut for å være på blogg.no ikke eksisterer!

imabird

10.sep.2010 kl.17:36

Tror det er skuespill. Sykt pinlig.

Ha en fin kveld :)

Kristine / Le blog de Mode

10.sep.2010 kl.17:39

Jeg tror alt bare er tull, for å komme opp på topplisten.

Jonas

10.sep.2010 kl.17:43

Herregud, bloggen hennes er falsk. Hun hermer psycho mye etter Heidi Alexandra Olsen. Sånn som "De lo av meg, jeg skal le av dem, ikke motsatt", det samme har Heidi Alexandra sagt i en videoblogg. Det samme med "Finn dere en hobby", det har Heidi Alexandra lsagt i en videoblogg. Og dessuten sier hun det i starten av bloggen hennes? Enda noe som sier at bloggen ikke er genuin.

IdaM

10.sep.2010 kl.17:45

Hun er dum! Men du skrev "hvor gammel er henne?" Heter hun.. Sorry, men legger merke til rettskrivings-feil:p

Rose

10.sep.2010 kl.17:45

Noen ønsker så inmari sterkt å bli "kjent" at de føler det er vært å få dårlig rykte over. Synd men sån er det. "Keep talking shit cause you making me famous"

Nathalie Dahl Naalsund

10.sep.2010 kl.17:59

helt enig! hun er på topplista for at alle ønsker å se henne drite seg ut på video, haha

silje skog

10.sep.2010 kl.18:01

så henne først idag. men er enig med kristine, tror det er skuespill for å komme på topplista.

Rose Mari

10.sep.2010 kl.18:04

sv: Hm, sjekket ut bloggen hennes nå, og det er litt sånn småsykt for å si det mildt. Hvis hun er så dønn seriøs som hun skal ha det til, så føler jeg litt synd på henne. Litt. Altså, ytringsfriheten er én ting, men helt seriøst? Blir litt skremt jeg...

Caroline

10.sep.2010 kl.18:10

herregud...

kommentere hos meg også :) ?

tonje

10.sep.2010 kl.18:16

hahah. Jeg tror hun er seriøs. Ingen gidder vel å kødde med at hun er en sånn person i flere uker - måneder? Ho er akkurat som Heidi Alexandra, bare nyere versjon. What a shame ;)

10.sep.2010 kl.18:24

Det der skreiv jo hu derre lene alexandra eller hva nå hun heter først

Stine.

10.sep.2010 kl.18:59

Anonym: Heidi Alexandra heter hun ;)

Stine.

10.sep.2010 kl.19:07

IdaM: jeg vet at det skal være "hun", ihvertfall der jeg kommer fra. Men siden jeg noen ganger har mye slang og egentlig skriver akkurat sånn(her skal det være slik) jeg føler for så blei(skal egentlige skrive ble) det sånn(slik)! Så du kunne spart deg for korrigeringen, jeg kan nemlig skrive :)

Anastassia

10.sep.2010 kl.19:42

Så også den videoen av ho. Hun etterligner jo heidi alexandra! hun har jo også videoblogget om det. Men jeg har denne nathalie på venne lista mi. Å syns hun har skrevet bra innlegger å sånt å trudde hun var mye eldre enda når jeg la ho til som venn. Så som sagt, dt hadde jeg ikke helt forventet :S fordi etter innleggene hennes så virket hun som en ok jente liksom. Men men.

Jepp

20.okt.2010 kl.18:39

Faen har dere kjerringer ikke noe bedre å bruke tiden på? Kjøkkenet for eksempel?

Stine.

20.okt.2010 kl.22:08

Jepp: hadde svart deg om du hadde skrevet hvem du var ;)

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits