REISER SNART

God formiddag alle sammen. 

Jeg har veldig lite å blogge om i dag, jeg kunne jo alltids tatt bilde av de 2 brødskivene og det store glasset med melk jeg spiste til frokost, skrive når jeg stod opp, skrive hva jeg har gjort i helgen,  skrive hva jeg tenker på, hva jeg drømte i natt eller kanskje jeg skal løse ett verdensproblem? Men nei, det er kjedelig. Eller, drømmen min i natt var ganske syk egentlig, jeg reier jo, eller nærmere sagt, jeg ER i London om 2 døgn. Og jeg har jo funnet drømmebutikken der, Primark:
I natt drømte jeg at den var mye mindre enn den egentlig er, det var helt sykt. Det var regne marerittet liksom. 
Utvalget var kjempe lite, og 2 etasjen var borte. For de som ikke har vært der, og som vet hvordan Buskerud Storsenter er; Primark er nesten like stort som hele senteret, både 1 og 2 etasje. Tror jeg ihvertfall. Det er helt sykt. Uansett, når vi gikk opp i 2 etasje på Primark så var det INGENTING der. Jeg begynte nesten å grine. Det skulle bli en filmbutikk, så det var mange stativer osv med filmer. Vi spurte hvor den andre Primarken var i London, men vi rakk aldri å dra ditt. Så når vi kom hjem igjen, hadde jeg bare handlet 3 poser :O Helt sykt. Så våkna jeg, heldigvis. 

Ja, og i helgen har jeg kosa meg med kjæresten min da ♥ 
Også stod jeg opp 1030.
Til frokost spiste jeg 2 brødskiver med nugatti(hadde ikke noe annet godt) og drakk et stoooort glass med melk <3

HAHA, SÅ teit å skrive hva man har spist, om det ikke er noe nytt eller noe som er syyykt godt. Sjokoladepålegg er det man spiser når man må tine brød fordi man ikke har bil til å kjøpe ferskt eller fordi man ikke gidder å bruke hodet. 

MEN, jeg driver å titter(igjen) på Primark sin hjemmeside og New Look sin hjemmeside, det er sååå mye fint. Den nydelige høstmoten! Åh, strømpebukser, pels, støvletter, ull, varme, fine farger, Uggs, namnamnam! 
Også trenger jeg tips;
Er det noen som vet om andre BRA butikker i London? Som kan ligne på Primark og New Look?
Butikker som har masse utvalg, er litt billig og har masse fint ? Kommenter, kommenter, kommenter!! 

Skal ha ett eget innlegg om noen av klæra på New Look! Husk å sjekk hjemmesiden! :D Love you!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal jente fra Drammen, blogger om det som faller meg inn. Interessant og uinteressant. Prøver å komme med tips og ideer, når jeg har noe bra. søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits