NUMMEN!

Jeg er nummen i hele kjeften, har vært hos tannlegen i dag :(

Jeg er møkkasulten, men siden hele kjeften min er bedøvd til hellvette er det umulig å spise noe, jeg klarer ikke engang å snakke. Det høres ut som om jeg kommer fra Mars eller noe. Ja, jeg både ser og høres ut som er marsboer syntes jeg. Jeg er sinna, jeg er alltid sinna etter jeg har vært hos tannlegen. Jeg liker de ikke!

Det som skjedde i dag er at tannlegen måtte borre bort en fylling jeg hadde fra før av, fordi den tanna har vært hellvette vond noen ganger, så fant hun ut at det hadde kommet bakterier imellom den fyllinga eller noe da. Gud veit og det er whatever. Poenger er at jeg BORRET bort en fylling, og har nå midlertidig fylling. Så i desember skal jeg tilbake å sjekke status, se om tanna har begynt å pleie seg selv, slik at de kan ta fylling på tanna. Hvis den ikke har begynt å bygge seg opp selv, må jeg antageligvis ROTFYLLE! FML FML FML FML FML FML!!!  
OOOOOOG,
ikke nok med dette, jeg skal trekke begge de nederste visdomstennene mine(voksenjeksla). Livet mitt er FML nå. :( Jeg syntes skikkelig synd på meg selv. Buuuuu.... Det er kanskje likesgodt å trekke visdomstennene da, har jo ikke bruk for de. Jeg har altså 1 hull i hver visdomstann, fordi det er tannkjøtt over der, slik at det har vært vanskelig å pusse der. Men jeg har hørt det er lettere å få hull i de tennene, så likesgreit å trekke de :)

OG, SIDEN JEG HAR TANNLEGESKREKK VIL JEG IKKE, JEG gjentar IKKE, høre om hvor vondt det er å trekke, eller rotfylle og dritt og møkk.


2 kommentarer

Haugaard

28.sep.2010 kl.15:41

hater tannlegen :(

Viktoria Marie

28.sep.2010 kl.17:23

Jeg og hater tannlegen :(

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits