LADY GAGA + ARMANI = SANT?

Det er ikke veldig lenge siden Lady Gaga kom rett fra kjøttslakteren til MTVs Video Music Awards. For ja, hun hadde på seg kjøtt, tilogmed vesken, skoene og hårpynten var kjøtt. Hun er så utrolig spesiell, men litt stilig og. Selvom kjøttkjolen var litt drøy. Jeg skulle ønske jeg kunne gå inn i hodet hennes en dag og kanskje skjønne hva hun vil med disse spesielle antrekkene sine. Hun har virkelig skapt ett eget image, det skal hun ha. Tidligere samme uke hadde Gaga posert på forsiden av Vogue Hommes Japan iført en KJØTTbikini. Hun er ikke vegetarianer ihvertfall, det er vel sikkert og visst.


Minmote.no

Minmote.no melder at til Gagas neste turne er det den kjente italienske moteskaperen Giorgio Armani som skal designe eksklusive antrekk til artisten. Sjefen for VIP-relasjonene i Giorgio Armani, Roberta Armani sier til Wall Street Journal at det er lettere å nå ut til unge kunder når man ser verden gjennom Lady Gaga. Giorgio Armani er et stort selskap som alltid er oppmerksomme på nye trender som appellerer til den yngre generasjonen, og ved å lage sceneklær til Gaga mener de det er lettere å nå ut til de yngre.

Les mer på minmote.no

Vel sier jeg, Armani er ett av yndlingsmerkene mine, men jeg kan se for meg de ekstreme klærne Lady Gaga kommer til å gå med, og det er ikke akkurat ved å se de jeg kommer til å velge Armani. Da kan jeg likegodt stikke ned på en bondegård å få kværna litt kjøttdeig og surre rundt kroppen min.

Hva syntes du da?

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits