JENTER ER JÆVLER!

Les saken jeg snakker om her!

Jenter kan faktisk være noen skikkelige jævler, faktisk helt fra vi er små drittunger. Jeg skjønner ikke hva som får noen til å være så ondskapsfulle når man er så små. At ei jente på 10 år i det hele tatt har fantasi til å sende ut en epost med venninnens navn og få alle til å "hate" vedkommende. 
Dette er ett bevis på at jenter er hersesyke, slemme og onde(?). Nå sier jeg ikke at alle er det eller at det er hele tiden, men mange er det noen ganger. Noen ganger føler jeg meg skikkelig slem selv. Man kan gjøre ting som man egentlig ikke mener noe vondt med, men det skjer allikevel. Det er spydige kommentarer, rakke ned på folk, herse og stenge ute. Dette burde ikke skje, ihvertfall ikke med små barn. 
Det som sjokkerer meg mest er at unger gjør det, særlig jenter, selv om de kanskje ikke vet helt realiteten av skadene, men seriøst, hvor få de det fra? De skal leke og ha det morsomt, ikke kaste skolesekken, lugge, klype, stenge ute og kreve å få ting av klasse- og skolekamerater.

Er det sjalusi? ER bare jenter sånn?

Hva får oss til å gjøre sånne dumme ting? 
Hva får barn i 10-12 års alderen til å gjøre slike ting?

Pass godt på barna deres! Snakk med de og lær de å åpne seg og fortelle dere om noe er galt!


/google.no

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits