LER MEG IHJEL AV VÅLERENGAFOLK!

(Dette er kun for interesserte! Del gjerne din mening!)

Vpn.no skriver(jeg siterer):

"Mens vi venter på Godset

15. oktober 2010 13.30   (Oppdatert: 15. oktober 2010 14.44)

Av til kan det være greit å stoppe opp, se seg sjøl i speilet og innse at du ikke er og kommer aldri til å bli noe fruktfat. Stedet Drammen og de som forsøker å lage en merkevare av dette stedet burde ha stoppa opp ved dette speilet for lenge siden.

Vi skal møte Strømsgodset fra Drammen. Stedet har i snart 15 år forsøkt å bli noe mer enn Norges største veikryss. Millioner har blitt pøst inn i veiprosjekter, byutvikling, kultur og annet som skal skape et bilde av et sted der det er fint å være.

Likevel så er det slik at Drammen alltid vil være et sted man kjører forbi eller gjennom for å komme seg et annet sted. Du merker liksom ikke at du er der før du allerede er ute eller forbi. Drammen er som et dårlig samleie, du bare venter på at det skal bli over slik at du kan rulle over på sida og drive med noe annet.

I Drammen blir dusinvis av ungpiker dopa ned på byens lugubre utesteder for så å bli voldtatt og dumpa langs den brune vannåra som deler byen i to. Drammen sprenger sykkelbander hus til småstein og psykopater får trakassere sine ofre fritt.

En gang i året fyller man gatene med snø slik at en gjeng med selvopptatte trikotkledde menn og damer kan fly rundt og leke skirenn. Det eneste som er fint med dette skirennet er at det skjer bare en gang i året.

Drammen er stolte av at de har en egen fjord oppkalt etter stedet som ligger innerst i denne fjorden. De eneste som reiser inn denne fjorden er båter som skal levere noe til Drammen. Ingen båtturister reiser frivillig til Drammen. Hva faen skal man der? Spør de. Man er jævlig stolte av havna si i Drammen. Hit kommer det biler fra hele verden sier de. Og 99% av dem blir frakta videre.

Denne merkevaren kaller de Elvebyen Drammen.Det er mulig at dette kan skape en slags identitet for drammensere flest, men at stedet noen gang blir noe annet Norges svar på anus er tvilsomt.

Og da har vi ikke nevnt Strømsgodset en gang."

Min respons: HAHAHAHAHAHAH, JEG LER MEG SÅ JÆVLIG IHJEL AV SOPERNE FRA OSLO! FY FAEN! De har så UTROLIG lite å være stolt av at de må rakke ned på en fantastisk fin by, som utvikler seg hele tiden. Det står så JÆVLIG stille i Oslo. Eller, dere har jo faktisk fått operaen, og den er jo bare sååå fin, vel, ja for de interesserte kanskje, er opera virkelig så populært i Norge? Er det virkelig noe å være mere stolt av? Det er liksom ett tak, som ikke er så ulikt taket på huset mitt, den eneste forskjellen er at jeg lufter ikke bikkja mi på taket. Men, det jeg faktisk syntes er MEST komisk av ALT, jeg siterer: "I Drammen blir dusinvis av ungpiker dopa ned på byens lugubre utesteder for så å bli voldtatt og dumpa langs den brune vannåra som deler byen i to.
Da spør jeg DEG; hvor mange ungpiker blir dopa ned på PLATA da mon tro?  Ikke vet jeg, men jeg tørr å fordoble antallet. Jeg mener, dere har jo faktisk ett helt eget sted, hvor alle narkisene er samla, og dere har tilogmed gitt det ett navn, "PLATA", KJEMPE oppfinnsomt. Hurra og gratulerer! 
Nei, jeg kjenner jeg blir frustrert, og virkelig lei meg på hele klanen sine vegne, at det går an å skaffe seg så mange fiender kan jeg ikke fatte og begripe. Har dere virkelig SÅ utrolig dårlig selvtillit at dere bare MÅ rakke ned på folk som er bedre enn dere? Er det bare fordi dere bor i en hovedstad eller? 
Jeg velger å sitere en ting til:  "En gang i året fyller man gatene med snø slik at en gjeng med selvopptatte trikotkledde menn og damer kan fly rundt og leke skirenn. Det eneste som er fint med dette skirennet er at det skjer bare en gang i året." 
Dette tar jeg meg ikke engang nær av, vi har skirenn, Oslo har HOMSEPARADEN! Haha.. For Guds skyld, jeg har ingenting mot homofile mennesker. Men her kommer det en frekk kommentar som rakker ned på skirennet som flere tusentalls mennesker er å ser på hvert år (å jeg kan VEDDE på at du har vært å sett skirennet jeg, gutten min, ta å svelg stoltheten din litt og vær realistisk), så tenker han ikke engang på at de har en parade i Oslo hvert år, hvor tusenvis av homofile folk jokker på hverandre på rosa plattformer slepet bak biler. Men du liker kanskje homoparader mer enn sport? Du ER kanskje ikke så veldig fotballinteressert? Du har bare SLENGT deg på lasset som alle de andre i klanen?

Stine(meg selv): I Oslo er det en stor begivenhet(?) hvert år som skiller seg litt ut, nei, vi snakker ikke om at  kongen holder en tale 17 mai, at det er bråk på stortinget eller cupfinalen i midten av november, vi snakker om en gjeng, en gjeng på tusenvis av rosa, neongrønne, gule, røde, oransje, turkise , fjærete folk med trange klær og mye sminke. Vi snakker homoparaden som er i Oslo en gang i året. Og jeg takker høyere makter for at den kun er en gang i året. Kjipt å ta seg en tur på Aker brygge(som forsåvidt er det ENESTE oslo kan være stolt av) og treffe på disse folka her! Og dere Oslofolk rakker ned på skisprinten? Shame on you.

Dere skal ha en ting: Dere er SYKT flinke til å kaste stein i glasshus!


VS VS VS  VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS VS

Homseparaden i Oslo VS Skisprinten i Drammen! 
Hva ville du valgt? 
Jeg vet hva jeg ville ha valgt!


Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si mer, blir helt målløs av hvor langt ned disse folka fra hovedstaden synker :) Det er jo litt komisk, at de hater AKKURAT Drammen så sykt mye, er ikke/burde ikke Lillestrøm vært ett litt større hatobjekt for de? 

Det er jo akkurat som om Godset supportere skulle hata Hokksund eller Kongsberg isteden for 3050.
Men Drammen, herlige Drammen, vi har så mye å by på, Drammen er flott. Oslo er ett høl.

Godset er ekte kjærlighet, Vålerenga heier man på hvis man ikke har funnet noe lag tidsnok, hvis man ikke bare følger kompisen sin da, som har fulgt kompisen sin igjen, som igjen har fulgt sin kompis.
Drammen har Aass øl, Oslo har Rignes(som jeg vil tro smaker en blanding av vann og piss, eller raua til han på bildet lengre ned her.)

Til slutt skriver VPN: ".....men at stedet noen gang blir noe annet Norges svar på anus er tvilsomt."

Og jeg siterer fra GU sin side: " Mye mulig det er vi som kommer fra Norges anus.... 
......  men vi tørker oss hvertfall i ræva!"


En enga supporter som har glemt å tørke seg på vei til Gamle Gress.

KOM FAEN IKKE Å SI AT IKKE DETTE ER NYDELIG:

GOD KAMP, HEIA GODSET, AASS OG DRAMMEN BY!


 
6 kommentarer

ARMINA MASI BEGIC

16.okt.2010 kl.00:29

SV ; -Det er veldig urettferdig ; /

ARMINA MASI BEGIC

16.okt.2010 kl.00:41

Awww, bra !

-Det er vanskelig..

Kine Kvarme

16.okt.2010 kl.01:11

sv: ja, jeg har sånn hund :D synes ikke akkuratt de er så pene jeg heller. Kaller hunden min for rotta hele tiden, ehhe. Men man må nesten kjenne en av den rasen for at de skal være søte :D på måten de er osv.

Viktoria Marie

16.okt.2010 kl.11:01

Fy faen, for noen TAPERE!!! Er så sinnsykt enig med deg, og jeg håper vi banker dem!!! Har rett og slett ikke ord..

Haugaard

16.okt.2010 kl.11:08

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stine.

16.okt.2010 kl.12:20

Benne: !!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!??????????? hehe :D

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits