VPN = USERIØSE!

I dag skulle jeg egentlig blogge om nyttige, positive og ordentlig saklige ting, men så tenkte jeg å surfe litt på nettet før jeg begynte, lese litt nyheter osv. Så tenkte jeg "hm, kanskje jeg skal sjekke om vpn har kommet med noe saklig etter kampen i går", Vrakenga - Strømsgodset. Å tror du ikke de hadde kommet med nytt innlegg, om kampen. Det er jo flott tenkte jeg. Men jaggu var det ikke en HAUG av usaklig dritt slenging om Drammen i KAMPREFERATET!

Hvorfor blir jeg ikke overrasket? 
Nei, si det du. kanskje fordi disse såkalte supporterne er en gjeng narkiser med dårlig selvtillit?

Les greia her.

Syntes synd på typen(e) som skriver disse innleggene, han må virkelig være utrolig sint og lei seg innvendig, ettersom han bare slenger dritt. Jeg syntes du burde ta deg en tur i Oslo å se hva positivt du finner der, se hva som er så utrolig mye bedre der enn i Drammen. Sånn som du skriver virker det som om du ikke har vært å sett noe særlig i Drammen, så hvordan kan du da bedømme? Da er du tydeligvis en forhåndsdømmende, arrogant drittsekk da, uten faktaopplysninger i det hele tatt.  Man kan ikke dømme noe ved å bare kjøre forbi og gjennom som du sier. Kan du ikke i det minste PRØVE å være seriøs da? Ikke drite ut deg selv og hele klanen. Kan det være så deilig å virkelig bli hata?

For all del, gratulerer med 4-1 i går mot ett svekka Godsetlag med en gjennomsnittsalder på 24 år.

Og lykke til med livet og fotballen, "synd" dere ikke tar gull i år.

 
Én kommentar

Svenn Skjold

20.okt.2010 kl.12:50

Hei,

Jeg jobber for Byavisa Drammen og vi skal lage forhåndsreportasjer på cupfinalen. Kom tilfeldigvis over bloggen din og så at du er Godset-patriot. Vil spørre deg om du kunne tenke deg å stille opp og snakke om Godset, cupfinalen og fotball. Tenkte vi skulle høre med noen jenter denne gangen. Fint hvis du har noen venninner som også følger Godset som kunne være med.

Gi meg tilbakemelding på tlf. 99 57 84 26

eller mail: svenn.skjold@gmail.com

Mvh

Svenn Skjold, Byavisa Drammen

Skriv en ny kommentar

Stine.

Stine.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits