MEGA OPPDATERING!

God kveld alle sammen.
I det siste har jeg ikke hatt hverken tid, ork eller motivasjon til å blogge. Nå sitter jeg alene hjemme, helt alene :( Har akkurat sett sex and the city 2. Jeg skal kjøre i kveld, så akkurat nå sitter jeg bare å venter på å hente folk, selvom det er mange timer igjen. jeg har vondt i magen, jeg er trøtt, kvalm og lei. Men nok syting, jeg skal prøve å skrive en kjapp oppdatering til meg selv og de som leser bloggen min. Utrolig nok har det fortsatt være noen sidevisning og lesere de dagene jeg ikke har blogget. Men statistikken har sunket betraktelig. Kjipt, men det er jo ikke så seriøst dette.

Jeg har sagt jeg skulle skrive om intervjuet jeg var på, den nye jobben, mitt syn på Halloween osv. Jeg pleier å ha filmanbefalninger, litt skjønnhet og helse og diverse tips og ideer. Null inspirasjon og motivasjon + sliten = ingen innlegg..

SO, lets get started:

JOBBEN:
Har nå hatt 5 vakter på min nye jobb som lærling i helsearbeiderfaget. Jeg er sliten. Dødssliten. Men samtidig er det deilig å få en normal hverdag, særlig tidligvakter fra 0730 - 1506 er bra. Da er jeg hjemme ca 1545 og har masse igjen av dagen til å gjøre ting, selvom jeg må prøve å komme normalt i seng. Jeg har allerede vært med på stell og mating. Jeg føler meg egentlig ganske mye iveien nå, jeg er skyggen til veilederen min, og det kan faktisk være litt slitsomt. Men det er fordi jeg føler meg så til bry. Jeg kan masse, men jeg føler de andre ikke skjønner jeg kan noe, siden jeg "bare" er en lærling. Men alle er hyggelige! Så er kjempeglad jeg er der jeg er :) men det går bedre og bedre, det er jo ikke så mange ukene til jeg kan gå alene og gjøre ting selv, og ikke minst på MIN måte, på måten jeg akkurat har lært på skolen.

BILEN:
Jeg blir mer og mer glad i Boraten min <3 Jeg visste jo det ville ta litt tid å bli vant til den, det var bare så deprimerende i begynnelsen. Den går bra, bruker OK med bensin, (Har brukt en halv tank på en uke og har kjørt ca 45 mil, det er ca 260kr. Er det mye?? Det er 1.6L). Jeg må egentlig vaske den, fordi jeg stod å spant i grøfta her om dagen. HAHA. Skulle kjøre opp til ei venninne og innkjørselen er bratt bakke som jeg måtte RYGGE opp. Det var bekmørkt og jeg så ingenting, plutselig spant jeg og det ble søle og spor overalt. Haha. (Det endte med at jeg parkerte i grøfta, halvveis oppi bakken). Ellers er det no småstæsj som onkel skal fikse når han kommer hjem fra jobb i Angola om 3 uker. Også skal jeg kjøpe Godset logo å ha i bakruten selvfølgelig!

INTERVJUET:
For en uke siden var jeg, K og 2 jenter fra union på Z i Drammen på intervju med byavisen Drammen. Det var kjempe morsomt. :) Håper jeg kan stille i noe sånt flere ganger! Det ble tatt masse bilder, så jeg gleder meg til å få de, og jeg gleder meg til det kommer i BYAVISEN DRAMMEN FØRSTKOMMENDE ONSDAG! Vi ble spurt masse om fotball, Godset, hvorfor Godset var laget, hvordan vi ble fans, hva vi trodde om cupfinalen, hva vi gjør om vi vinner eller taper osvosv. Kjempe artig!

MITT SYN PÅ HALLOWEEN:
Jeg skulle egentlig lage dette som ett eget innlegg, google og finne fakta om feiring i USA, skrive om historien, se om jeg fant noen videoer fra feiring osvosv. Men jeg orker ikke ta research nå. Synet mitt er ihvertfall at jeg syntes Halloween feiring i Norge er helt OK. Jeg skjønner at unga syntes det er morsomt, men om de absolutt skal feire noe så får de følge tradisjonene. Feks hvis det ikke er ett tent gresskar utenfor ett hus, betyr det at vedkommende som bor der IKKE vil ha besøk(eller ikke er hjemme). Og for GUDS SKYLD, IKKE gidd å kaste egg, mel, sprenge postkasser og andre tricks. Da kommer noen å tar deg!
HVA SYNTES DU?

ØLLØV:
Dette var vel litt torsdag vel? Uansett, jeg skulle skrive ett langt innlegg om mine synspunkter. Jeg legger det på vent. Jeg gidder ikke bry meg om denne jenta på ti, snart ølløv. Men jeg kan si at folk må slutte å mobbe henne. hun selv må slutte å drite seg ut og foreldrene må gi henne dataforbud. Jeg skal helt ærlig innrømme at  jeg holdt på å le meg skakk ihjel og det gjør jeg fortsatt, men jeg gidder ikke dra den så langt som å mobbe henne. Hun er faktisk ett menneske hun også! Så slutt folkens å mobbe! Det er så stygt :(
HVA SYNTES DU OM ØLLØV?

CUPFINALEN:
Hallelujah sier jeg bare nå! 7,5 dager igjen. Jeg har nerver. Follo er ikke til å kødde med!!!

X-FACTOR:
ENDELIG er han Ole Gustav eller hva han heter ute! Jada, han er så søt og det er så synd på han.  Men X-factor, det har han IKKE. Det er synd på meg også? Jeg er ei bolle og jeg er sliten! Det er ingen som kommenterer på bloggen min! Hahahahaha..

ELLERS?
Hvordan har dere det?

BILDE:
Gidder ikke finne noe i dag!
Én kommentar

Helena Westergren

15.nov.2010 kl.19:15

sv: gjør han?

Skriv en ny kommentar

Stine. GODSET NORGESMESTERE 2010!

Stine. GODSET NORGESMESTERE 2010!

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, FOTBALL og reise opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Begynner som lærling 1.nov! Gleder meg som en unge! Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits