INNKJØP; NIKE TRENINGSSKO!

I dag tvang mamma meg med en liten tur på Gulskogen senteret, jeg orka egentlig ikke, fordi jeg er ikke helt i hundre i dag, men så fikk jeg så dårlig samvittighet så jeg ble med mamman min. Hun skulle ha seg ett par joggesko. Det trenger jeg ikke akkurat å angre på ! *GLIS*

Det endte nemlig med at jeg også fikk ett par joggesko! hihi. De er så gode, gleder meg til å trene med de!


Digger de skoa <3

NIKE AIR MAX MOTO+ 8 W

Wmns Air Max Moto+ 8 er en nøytral mengdetreningsko fra Nike som har svært god støtdemping og som tåler mange mil på veien. Visuell Max Air i hælen, spenstig Zoom Air fremme i skoen, og en Cushlon mellomsåle gir utrolig god og holdbar støtdemping. Pustende mesh i overdel, og strategisk plassert refleks gir deg god komfort og sikkerhet. Nike+ kompatibel.

Hvordan treningssko bruker du?

4 kommentarer

enits91

04.mar.2011 kl.14:20

Så heldig du var da! Da må du kjøpe deg Nike+ Sportsband, som gir en kjempemotivasjon på treningen! :D (Har skrevet om det på bloggen min hvis du lurer på hva det er for noe) Jeg har to forskjellige Nike sko, ett til innetrening og et til løping på asfalt :-) Også har jeg ett annet par som jeg ikke husker merket på, Asics kanskje. De er med Goretex og gode når jeg løper i skogen :-)
enits91: Jess! var heldig med den ja :) Ja, det skal jeg lese om :D Disse skoene er jo egentlig til asfaltløping. men jeg vil tro at det er like godt til tredemølla :D Asics kjøpte mamma seg da :)

Benedicte Haugaard

04.mar.2011 kl.21:24

FINE <3<3<3
Benedicte Haugaard: mm :) Og kjempegode!

Skriv en ny kommentar

Stine. SNART SERIESTART I TIPPELIGAEN!

Stine. SNART SERIESTART I TIPPELIGAEN!

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, shopping, FOTBALL, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Jobber som Helsefagarbeiderlærling i KGB. Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: Joda! søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits