NÅ ER DEN STORE DAGEN HER!

Åh fy. Nå kjente jeg kvalmen stikke opp i halsen, magen er uvel og jeg vil bare gå å kaste opp. Jeg må stoppe opp for å puste. Den sitter i halsen... Kvalmen. Fakta. Det er noen som er å river og røsker på alle invollene mine. I dag er det den ene dagen i året hvor jeg er mest nervøs av alle. Den dagen i året som gjør meg aller mest nervøs! Det er fotballkamp. Treningskamp. Det er ikke for alle en treningskamp er en treningskamp. Jeg må ha flere pauser her, for å ikke tenke så mye på det. Tanken på å tape gjør meg mer og mer kvalm. Det er ikke det at jeg tror vi taper, det er det at det kan skje. Men det skal ikke skje. Vi skal vinne, vinne over de ekle bønda fra 3050. I dag er det nemlig klart for årets viktigste kamp å vinne(ihvertfall for meg):

STRØMSGODSET - 3050! 
Marienlyst Stadion, Gamle Gress. Kl 1300.

3 x MIF HAT!!!!!!!!!!!!

Voksne: 100 kr.
Barn: 50 kr.
Sesongkortinnehavere: Gratis.

LEVE GODSET!

VI SKAL VINNE, HEIA GODSET, VI SKAL VINNE, HEIA SIF!

Hva gjør deg nervøs?
Skal du på kamp?
4 kommentarer

Tonje

05.mar.2011 kl.11:16

ekkle bønda? Du er da fra 3050 selv..
Tonje: Du vet da ikke hvor jeg er fra og hvor jeg har tilbrakt mye tid under oppveksten! :) Men du vet tydeligvis hvor jeg bor.

Tonje

05.mar.2011 kl.11:26

Dæven å jeg som var sikker på at du var født å oppvokst i Åsen a gitt.. *legger meg flat* Hehe ;)
Tonje: Hehehe.. Jeg flytta ditt når jeg var 5. Så har bodd der i helvettes mange år. Haha. Men jeg var MYE på gulskogen hos min farmor! Og pappa er Godsetfan, så sånn har det blitt :)

Skriv en ny kommentar

Stine. SNART SERIESTART I TIPPELIGAEN!

Stine. SNART SERIESTART I TIPPELIGAEN!

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, shopping, FOTBALL, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Vil ha og kommer med tips og ideer. Jobber som Helsefagarbeiderlærling i KGB. Kommenterer tilbake. Køddaaaa (: Joda! søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits