JEG HAR GJORT NOE SYKT I SØVNE I NATT!

Herregud. Noen ganger skjønner jeg virkelig ikke hva jeg driver med i søvne. Kanskje jeg har blitt en søvngjenger? Herregud, så utrolig ekkelt. Søvngjengere kan jo gjøre farlige ting om natten, skade seg selv osv. Men det som skjedde i natt er bare helt MERKELIG!

Jeg aner ikke når det skjedde, hvordan eller hvorfor. Men jeg har på en eller annen måte i natt, uten å ha vært helt våken reist meg opp i sengen og SKRUDD UT 2 av 4 pærer i taklampen på soverommet. Når jeg tenker meg om så husker jeg i glimt hva jeg dreiv med i natt. Jeg aner ikke om jeg har drømt noe. Men jeg husker at jeg stod i sengen, og var redd for å dette å slå meg på sånn langt nattbord/hyllegreier som er bak sengen, også husker jeg at jeg sleit med å skru ut disse pærene fordi de satt så godt + at jeg ikke kom helt til med fingrene mine. Jeg kan ikke huske at jeg reise meg opp i sengen eller at jeg la meg ned igjen. Jeg syntes dette er så sykt merkelig. Jeg syntes nesten dette er værre enn den natten for noen år siden jeg gikk i søvne og begynte å drikke av sjampoen min som stod på hylla mi. Da var jeg jo tydeligvis tørst.

Hvorfor har jeg skrudd ut pærene liksom?Har du noen gang gjort noe syke greier i søvne??
3 kommentarer

Oda Emilie

21.mar.2011 kl.16:26

Sykt! Ganske gøy å finne ut hva du har gjort i søvne da! Nei, jeg har aldri gjort noe som helst i søvne. Egentlig ganske glad for det (:

Silje T

21.mar.2011 kl.16:35

hva du klarer, Stine :p hehe <3
Silje T: jaa! -.- haha <3

Skriv en ny kommentar

Stine. Rett fra hjertet og levra.

Stine. Rett fra hjertet og levra.

20, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en av de kjipeste bloggene (: Hverdag, litt mote, shopping, FOTBALL, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Helsefagarbeiderlærling. Kommenterer tilbake. Rett fra hjertet og levra. søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits