SÅNN GÅR DET NÅR MAN HAR BURSDAG!

Jeg må bare erkjenne meg SKYLDIG.I dag har jeg synda og synda. Diettsynda! 
Jeg har ikke vært flink i dag.

Jeg startet dagen med lett frokost før jeg drar på jobb, som består av 1-1.5 knekkebrød(grovt) med leverpostei(grov). Dette gjør jeg bare for å ha noe i magen fra starten av, når jeg kommer på jobb kl 08, drikker jeg den DEILIGE Sjokoladeshaken fra NOKA! Jeg har funnet ut det er bedre å ha litt i magen før jeg kjører på jobb(tar en halvtime). Så drikker jeg en shake når jeg kommer frem, da er det en time siden jeg har spist knekkebrød. Dette gjør jeg fordi vi ikke spiser lunsj før halv 12 ca. Og da er det UUTHOLDBART for meg som spiser ofte å lite og vente helt fra 0700 til 1130. 
Anyway, lunsjen bestod av det vanlige. 4 rugsprø knekkebrød, med kremost(afrikansk paprika) og 0.5-1 avocado! NAMNAMNAM! Men så hadde jeg med KAKE da vettu! Siden jeg har BURSDAG i dag! hihihi.. Og det blei 1.5 stykke med sjokoladekake :(
Når jeg kom hjem var jeg så stapp i magan at jeg spiste ikke før halv 7 tiden. Altså hadde det gått altfor mange timer. Men da spiste jeg NOKA kyllingnudler. (vurdering kommer). Og siden jeg har "feira" bursdagen min alene i dag, trøster jeg meg med en grandiosa nå! Nei, har ikke stekt hele. Stekte litt over 1/4.  

Så Sånn kan det gå når man har bursdag og er helt alene :( BUHU! 

Skjer med deg a? 

7 kommentarer

Madelene Lisella

06.apr.2011 kl.21:31

uff, gratulerer med dagen da :)
Madelene Lisella: aww.. takk :)

♥SHURUULEMIS

06.apr.2011 kl.21:48

GRATULERER MED DAGEN !:D

Jeanette

06.apr.2011 kl.21:53

Gratulerer med dagen :)

Silje T

06.apr.2011 kl.22:03

Gratulerer med dagen, jenta mi <3

Jeg kunne vært med deg i dag daa ;o

Men håper du har hatt en fin da, og du har lov til å synde når du har b. dag :) EN dag gjørn INGENTING ;*
Silje T: Tuuusen takk jenta mi <3 hihi.. jaa, men jeg visste liksom ikke va som skjedde i dag. Men har slappa av. Sovna litt i stolen og. haha..

Silje T

06.apr.2011 kl.22:39

Haha <3

Skriv en ny kommentar

Stine. Rett fra hjertet og levra.

Stine. Rett fra hjertet og levra.

21, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits