SÅ LITE TID, SÅ MYE Å GJØRE

Hei.

Er noen dager siden jeg har blogget nå, har hatt endel å gjøre.

Etter nesten å ha bodd 7 uker i leiligheten til onkel, er jeg hjemme på pikerommet igjen. Nå er han hjemme fra jobb i Afrika. Det er litt kjipt å være hjemme igjen, men litt godt også da. Deilig fordi jeg slipper å lage frokost og andre måltider selv! Jeg må faktisk klare meg en uke alene hjemme også, ettersom mamsen og stepapsen har dratt på hytta! blæh. Er lei av å være alene! haha. Men jeg kjenner så SYKT at jeg har lyst å flytte for meg selv nå. Hadde bare ikke lærlinglønna sugd bigtime.

På fredag feiret jeg bursdsgen min med herlige mennesker, jeg hadde invitert noen til Jonas B, og det kom endel, fler enn jeg trodde faktisk. Var vel litt over 30 tilsammen. Det var så sykt koselig. Og jeg fikk mange fine gaver. jeg er rørt og veldig takknemmelig. Det eneste jeg ville var at folk jeg hadde invitert kom. Kl. 11 bar det videre på Z. Og det var en helt syk kveld! Det var hardt å stå opp kl. 0915 på lørdag, etter 4 timer søvn.

Lørdag tok jeg manikyr og vasket leiligheten til onkel. Fy fader det var slitsomt å vaske med hangover. Brukte sykt lang tid. haha. På kvelden fikk jeg endelig slappa av. Merket på søndag at 10 timer søvn på 2.5 døgn ikke er mye.

Søndag var igjen duket for en ny hjemmekamp på Marienlyst stadion hvor nyopprykkede Sarpsborg 08 stod for tur. Syk 1 omgang. Helt grei 2 omgang. Vi vant 5-2 og tok 3 poeng og ligger på dags dato på en 3 plass. Kjipt det bare er spilt 4 kamper. Hehe.

I går var det begynnelsen på n ny jobbuke, homeopat etter jobb og rydding av rommet og ordne klæra mine. Jeg trenger flere skap! Mine 4 er ikke nok :(

Nå slapper jeg av før jeg skal dra på jobb om 1.5 time.

Noka og generell kost går veldig bra. Men treningen har ikke vært noe å rope hurra for de siste 2 ukene. Men det har vært sykt mye å gjøre. Tiden bare flyr.

Det er snart mai, og jeg skal bytte lærlingplass. Jeg skal i PU-bolig. Det gleder jeg meg til. Men det blir utrolig trist og rart å ikke være der jeg er nå mer.

Ikke noe annet spennende som har skjedd de iste dagene. Skal komme tilbake med noe mer interessant.

XOXO,
S.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine. Rett fra hjertet og levra.

Stine. Rett fra hjertet og levra.

21, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits