JEG ER HALVVEIS DØD, HALVVEIS LEVENDE!

Hei alle sammen..   

Nå er jeg snart ifull gang med blogging igjen. Det har skjedd endel i livet mitt nå, som er veldig vanskelig for meg. Hverdagen går, men jeg føler meg halvveis død, halvveis levende. Jeg skal komme tilbake med dette senere. jeg bare orker ikke, ikke akkurat nå. Orker ikke snakke med noen om det! jeg vil ikke bekrefte noe. Ihvertfall ikek for meg selv.

Det er 4 positive ting jeg kan legge hånda mi på nå:

- Jeg har fått MASSE nye Noka-diett produkter. jeg skal begynne til uken, skal tenke på om jeg skal erstatte alle måltider eller hva jeg skal gjøre. Dere er fantastiske! <3  

- Jeg har gått ned enda 1.5 kilo! Så har vi de 6 kioene fra før av, det vil si at jeg har gått ned 7.5 kilo på ca 5 uker! 

- Jeg og mamsen planlegger en langweekend til en storby. 

- Jeg skal kanskje være med papsen & co til Tyrkia(Alanya) 2 uker i juli! 

Jeg MÅ ha noe å se frem til. åh, det er umulig å ikke touche det som skjer nå :( men det kommer. Dere vil få vite det en dag.. 

Men fuck det!  Det jeg vil vite er om noen av dere har vært i Dublin?  
Jeg og mamsen har funnet fly og hotell. Og jeg er 99% sikker på at det blir HILTON Hotel. Det er greit digg.

Sorry hvis overskriften høres veldig kryptisk, sutrete og crap ut. Men det er akkurat sånn jeg føler meg. Det er akkurat som at noen har revet ut halve hjertet mitt..


</3
 

4 kommentarer

sandraxxxx123

05.mai.2011 kl.21:37

Fin blogg :)

Besøke min blogg å kommentere tilbake?
sv: takk ;)

Gaupemari

05.mai.2011 kl.21:51

Ååh, Tyrkia er... er... er... altså, dra dit! Dublin tror jeg også er kult, bare at jeg ikke har vært der :P men vil se det en gang!

Gratulerer med mye bra, stå på!
Gaupemari: Veet! Tyrkia er herlig :) Vært der 3 ganger :) Satser på at Dublin er bra også :)

Takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

Stine. Rett fra hjertet og levra.

Stine. Rett fra hjertet og levra.

21, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits