ENDELIG KJØPT SPEILREFLEKS!

Jippi. I går satt jeg og kjedet meg, og fikk ett innfall om at nå skulle jeg ned å kjøpe meg speilrefleks! Jeg og mamsen dro ned på expert. Og der var det jeg hadde tenkt å kjøpe, Canon EOS 550D! Det var nemlig dette min kjære stestorebror anbefalte meg. Det kostet 4999. Så sa mamsen at vi skulle dra over på BS og se på Elkjøp der. De hadde det også der, til bare 4449. Så sier jeg til han som står i disken der(som jeg kjenner): "jeg skal ha DET kameraet", da sier han bare "neineinei, det burde du ikke kjøpe". Hehe. jeg ble totalt forvirret og tenkte "what the fuck?".  Problemet med meg, er at når jeg har bestemt meg for èn ting, da er det det jeg SKAL ha. Og da sa jeg bare "hvilket kamera skal jeg liksom DA ha?". Jeg fikk beskjed om at jeg burde kjøpe Sony DSLR A390L, det kostet ikke mer enn 3995! Men de hadde selvfølgelig ikke fler igjen av det på lageret, jeg kunne kjøpe utstillingsmodellen litt billigere, men jeg nekter å ha noe alle har tatt på. Og jeg skulle ha dt der og da! Sånn er jeg bare. Så Fredrik viste meg modellen under A390L, altså Sony DSLR A290L. Kameraene er klin like i alt, den eneste forskjellen at den jeg kjøpte ikke har sånn "vippeskjerm", om man skal ta bilder høyt oppe og skal se skjermen. Som man bare bruker på 17mai om man har kids. Og det er ikke en eller annen hurtigknapp på kameraet. Skjønte ikke hva den skulle brukes til engang! Haha.. Så jeg er strålende fornøyd jeg! :D Kjøpte speilrefleks, minnekort og kameraveske for underkant av 4000! :D Det er jo drit billig! Og til mitt bruk som amatør, er dette mer enn bra nok. Jeg er bare veldig glad jeg ikke endte opp med Canon EOS 1000. Sony DSLR A290L: Digitalt speilreflekskamera fra Sony. 18-55mm objektiv inkludert. 14,2 megapiksler. 

Det som også er supert med dette kameraet, er at om jeg noen gang skal kjøpe linser osv, så trenger jeg ikke kjøpe orginalt til flere tusen kroner, som jeg måtte ha gjort med Canon. 

Hva slags speilrefleks/hybridkamera har du? 


 

4 kommentarer

Kristine Broens fotoblogg

27.mai.2011 kl.15:34

Jeg har Canon EOS 1000D :-)

martine

27.mai.2011 kl.15:49

kult nå kom jeg å på andre tanker har kun tenkt på Canon liksom men hvis det der er bedre så må jeg jo tenke meg litt om :)
martine: jepp! Det skal tydeligvis være bedre, OG det er billigere :) så lenge man er amatør, så trenger man ikke kamera til 6,7000 +! :) Og hvis man trenger ekstra linser osv er det MYE billigere med Sony :)

onlyaillusion

27.mai.2011 kl.20:24

nice! jeg har canon :)

Skriv en ny kommentar

Stine. Rett fra hjertet og levra.

Stine. Rett fra hjertet og levra.

21, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits