HARRY POTTER OG DØDSTALISMANENE DEL 2!

"En mørk og mesterlig avslutning."

Da er det over folkens! Beklageligvis. Tidenes BESTE filmer har tatt slutt. Det er så jævlig trist. Hver gang det er snakk om Harry Potter på tv eller radio nå, må jeg bare skru av. Jeg griner hver gang jeg leser det er over. Det føles som en jævla kjærlighetssorg, rett og slett. Det river i hjertet og jeg kjenner jeg blir skikkelig lei meg, hver gang jeg innser at jeg har sett den SISTE filmen!  Hvert år, har jeg gledet meg som en liten unge på julaften til premieren på den neste filmen. Før premieren har jeg vært spent, kvalm og lykkelig, enda jeg vet alt som skjer, ettersom jeg har lest alle bøkene 2 ganger, og sett alle filmene sikkert 894 ganger. Film nummer 1, hadde jeg først på VHS når den kom, med norsk tale; Jeg kunne HELE filmen utenom med replikker, da var jeg 11/12 år. Jeg var frelst, og det er jeg enda. 

HARRY POTTER er TIDENES filmer! No Doubt! Og det er helt fantastisk at det har vært de samme skuespillerne gjennom 8 filmer! Det har SÅ mye å si. Det hadde ikke vært det samme, og det hadde ikke vært suksess om de skulle byttet ut Ronny, Hermine, Harry, professorer, Wiltersen folka etcetc etter de 3-4 første filmene. 

 

6 kommentarer

Benedicte

14.jul.2011 kl.13:19

det er drit-trist :( var den siste filmen bra altså? hørte ron og hermine endelig kyssa? :D
Benedicte: jaaa :( Ja, den var helt SYK! Den beste liksom, selvom den var aller tristest :( jaaaa, de kyssa! Men det visste jeg ville skje. og jeg er SÅ SJALU PÅ HERMINE! Gah!

Silje T

14.jul.2011 kl.13:42

Jeg skal se den i dag! Gleder meg som bare det! Elsker de filmene <3
Silje T: GLED DEG!!

Viktoria Marie

14.jul.2011 kl.13:53

ordtom. men er enig i alt <3

Sweet Pink Kitty

15.jul.2011 kl.17:41

Sv: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Stine. VINN SIGNERTE CHRIS MEDINA SINGLER!

Stine. VINN SIGNERTE CHRIS MEDINA SINGLER!

21, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits