TILBAKE PÅ TRENINGA OG DÅRLIG PT-ERFARING!

I dag, lørdag.. Lørdager er sjeldent en dag jeg har treningsfri. Jeg pleier som regel å trene lørdager, om det ikke er noe spesiellt som skjer. Jeg jobber jo og helger, helsevesenet vett! Det blir som regel en tur etter jobb når jeg har tidligvakt. Heldigvis stenger Akropolis 18 på lørdager. 

Før i dag har det gått 4 dager siden jeg trente, jeg hadde PT-time mandag morgen, og jeg er ikke akkurat begeistret nå i etterkant. Det er jo en grunn til at jeg har måttet restituere i 4 HELE dager!! 
Du skjønner nemlig det, at jeg hadde en gjennomgang av de apparatene jeg skulle ta, så skulle jeg ta benpress.. Den stod allerede på 100KG, og når jeg nevnte det, sa PT at det ikke gjorde noe. Jeg tenkte "Neivel, jeg pleier jo å ta 85 KG til vanlig. Han er jo eksperten" Men det er MED oppvarming! Riktignok var jeg klam og varm fordi jeg syntes det var ubehagelig å ha en fit fyr som sikkert syntes jeg så helt jævlig ut, som fikk vite hvor mye jeg veide, hva prosetene av ting i kroppen min var osv. Jeg følte meg faktisk skikkelig ille til mote, jeg følte meg tragisk og jeg kjente jeg var ENDA mer flau over kroppen min.... ÆSJ!   
Anyways, benpress.. Jeg tok først 3 eller 4 repitisjoner med 100 KG. Og jeg kjente det var for MYE!! Jeg ble fnisete fordi jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, det var TUNGT og jeg klarte det ikke! PT sa at dette klarte jeg, og jeg skulle ta 15 til. Jeg skalv i lårene, jeg trodde jeg skulle krepere... Men jeg stolte på eksperten... Jeg klarte 15 stk til benpress 100KG uten oppvarming. Men det var ett helvette, jeg skalv og jeg hadde mest lyst til å skrike "dra til helvette" høyt på akropolis.. Jeg var helt svett! FyttaH! Når PT timen var ferdig prøvde jeg å g på mølla, jeg klarte 10 minutter, og gudene vet HVORDAN.. Beina skalv, jeg følte de nesten ikke.. Jeg dro hjem....

Når jeg satt meg i bilen trodde jeg seriøst ikke jeg skulle klare å kjøre hjem.. Når jeg skulle klutche satt det igang en helvettes skjelving i venstre benet mitt. "Faen, hva nå?".

Resten av dagen var jeg helt skjelven i låra, det var som gelee, jeg skulle seff på jobb.. Det var ikke gøy.. Men jeg tenkte at dette kom til å gå over iløpet av natta.. DengangEI..

Tidligvakt på jobb tirsdag, jeg klarte nesten ikke stå opp av senga. Låra mine gjorde så SINNSYKT vondt.. Jeg trodde helt seriøst jeg måtte ringe å si jeg ikke kunne komme på jobb. Men jeg dro selvfølgelig.. Jeg haltet rundt på jobb, jeg måtte ta heisen opp og ned, isteden for trappene. Gudsjelov tar man hennsyn der jeg jobber, så jeg måtte ta noen sittepauser innimellom... Jeg har virkelig ALDRI hatt så vondt etter trening før, og jeg har trent nesten hele livet mitt! Jeg trodde jeg hadde ødelagt noe. For det var så sinnsykt mye værre enn å være støl.. Jeg kunne nesten ikke sette meg ned egentlig, for det å sette seg ned i en stol, sofa, på do osv, var ett reint helvette.. Og det var det å komme opp også. Jeg var rett og slett livredd jeg hadde ødelagt noe, og fikk nesten ikke sove på kvelden, fordi jeg var redd for å våkne opp og ikke kjenne beina mine. 

Jeg var rett og slett forbanna.....................

Onsdag: Samma regla. Like vondt!!! Var nippet til å ringe legen flere ganger. Men jeg tenkte at jeg venter EN dag til å ser.. Masse tanker gjennom hodet, bytte treningssenter, gi faen i resten av PT-timene jeg har betalt for........

Torsdag; Fortsatt GANSKE vondt.. Og enda mer forbanna... Dag 3 UTEN trening...... 

Fredag: OK! Greit å komme seg opp av senga, sette seg ned, reise seg opp, gå osv.. I dag kjennes jeg bare litt støl ut.. HALLELUJAH!!!

LØRDAG. ENDELIG TRENING!!! Og det var en god trening!!!  

1 time på mølla. 15 min oppvarming. 30 min jogge på speed 9.. (Måtte ha 2 min pause midt i for å tøye legga litt, sliter med betennelse i den ene...) Gurilann så deilig... Avsluttet med å gå i ok tempo. 
Hele økten avsluttet jeg med å ta litt styrke på ben, armer, rygg og mage..

GOD LØRDAG!!! 


SHITT! tenk at jeg legger ut dette bildet! SVETT, uten sminke, mer svett... HAHA.. Jaja.. Dette er den virkelige MEG!

 
 

 

 

10 kommentarer

lisabjo3

26.05.2012 kl.16:42

Søt blogg!

Trude

26.05.2012 kl.16:56

helvet heller,

cbyh

26.05.2012 kl.17:20

Du er iallefall ikke redd for å si noe, og det er bra !

On the road again...

26.05.2012 kl.17:35

Hehe, må nesten le litt. Selvom jeg skjønner at det er driiit kjipt. Hadde pt for mange år siden selv, driit lekker fyr og smålubne og utrente meg. Han kjørte så hardt program på meg at jeg hadde gangsperre i 4-6 dager mellom hver økt. Jeg fikk kun trent en gang i uken og det var med ham, resten av tiden var hele kroppen dønn stiv og TOTALT ubevegelig. Det var et mareritt å gå på do, for man må jo sette seg ned på den jævla doen og når man har kjørt utfall, knebøy m.m. med altfor tunge vekter, så blir det ikke lette å sette seg ned og hvertfall ikke komme seg opp igjen.

Har bestilt 6 timer med PT nå igjen, begynner på onsdag. Og hun får klar beskjed om at jeg ikke skal halte rundt i tre til fem dager mellom hver økt. Jeg skal ha treningsrutine og bli i bedre form, og ikke bli inaktiv i 6 dager for en god treningsøkt!

Hanna

26.05.2012 kl.18:01

Gangsperre da! :) bare å spise nok og få kroppen igang dagen etter. Hjelper å holde seg igang, så blir det ikke så ille neste gang. Si ifra ang oppvarming neste gang da? En pt skal være profesjonell og tenker ikke på hvordan du ser ut :) og man skal jo svette og slite på trening ;) lykke til med treningen neste gang! :)

lilyfee

26.05.2012 kl.18:22

Haha! Bra innlegg!

Stine. Im back

26.05.2012 kl.19:33

Hanna: Jeg tenkte på det å bare prøve å komme meg igang igjen dagen etter! Men fant det VELDIG vanskelig når jeg nesten ikke klarte å gå, fordi det var smertefult å gå. Det var ikke støl-vondt, for det har jeg vært mange ganger, og når jeg har trent da dagen etter, har det gått bort under oppvarming.. Men dette, var vondt :-(

Fra feit til fit

27.05.2012 kl.18:09

Hehe, kjenner følelsen. Sinnsykt kjipt å stå der med DEN lekre og trente fyren. Du føler deg ikke akkurat LEKKER selv da.

Huff, hadde jeg vært deg hadde jeg tatt det opp med han neste gang du ser han. Målet er jo at du skal klare det, og at du skal klare å trene resten av uka :)

Stine. Im back

28.05.2012 kl.00:22

cbyh: Hehe, nei.. Man kommer ikke langt hvis man ikke sier det man mener :-)

Stine. Im back

21.08.2012 kl.18:27

Mosjonist: Jævla idiot. :-) Tørr ikke skrive hvem du er engang. :-)

Skriv en ny kommentar

Stine. Im back

Stine. Im back

22, Drammen

Fotballgal, ugravid Godsetjente fra Nedre Eiker med en totalt random blogg hvor ALT kommer fra hjerte og lever. Hverdag, litt mote, shopping, fotball, reise, kosthold og trening opptar denne bloggen. Tips og ideer. Kontakt: stinehh.blogg@hotmail.no søte små, leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits